L’Occitane Petal Cleansing Oil

IMG_20170831_081107 copy

Omdat ik de laatste tijd meer waterproof make-up gebruik, is een goede cleanser op olie basis een echte musthave. Deze fascinerende reiniger met pioen blaadjes van L’Occitane is een newbie in mijn badkamerkastje.

IMG_20170831_081135 copy

Een reinigende olie gaat niet alleen je make-up grondig weghalen, maar ook je huid en wimpers verzorgen. Ik heb zelf geen hele droge huid, toch denk ik dat deze cleanser in de winter mijn lievelings zal zijn. Het flesje is heel fascinerend en de blaadjes erin geven een mooi effect. De bloemblaadjes worden handgeplukt en gedroogd volgens een bepaalde methode waarbij de natuurlijke kwaliteit behouden blijft.

De olie breng ik het liefst met vochtige handen aan op mijn natgemaakte gezicht, zo gaat de olie lichtjes schuimen. Ik gebruik de olie als laatste stap in mijn reinigings-avondroutine. Voor je ogen raad ik wel eentje aan die speciaal voor oogmake-up is, want deze petal cleanser is enkel bedoeld voor het gelaat (jammer genoeg ;)). De geur is wat mij betreft heel subtiel (ik verwachtte meteen de geur van een heel boeket ;)) wat ideaal is voor je gelaat. Verder heb je op een vochtig gelaat ook niet veel van het product nodig, waardoor je flesje dus lang mee zal gaan.

Je vind de L’Occitane Petal Cleanser voor 29,50 euro (200 ml) bij L’Occitane, online of in de winkel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *