Nooit meer saaie boterhammen dankzij Albert Heijn

ah05

Byebye schoolvakantie! Voor mij was het heel de zomer lang werkendag, helaas! Om mijn ochtend toch wat aangenamer te maken, probeer ik te variëren in mijn ontbijt.

ah04

Yoghurt, eitjes of gewoon een toastje met een lekker smeersel op. En het hoeft niet altijd Nutella te zijn! Ik mocht van Albert Heijn een hele hoop smeerpasta’s proberen, klassiekers maar ook enkele speciallekes 😉 Ik begin met de chocolade smeerpasta’s van Albert Heijn zelf (1,99 euro): wit met amandel en pure chocolade. Die eerste is echt hemels lekker, vooral met die extra crunch van de nootjes. De Pure variant verrast ook: lekkere donkere chocolade smaak in een pasta die zo smelt op je toastje. Yum! Met de hazelslag gaan we de speciale toer op: chocolade spikkels met appel-kaneel smaak (1,19 euro)! De geur ruik je alvast door het doosje heen! De smaak? Daar moet je voor zijn! Zoet, maar wel lekker voor eentje. Volgens mij ook heerlijk door de pudding of yoghurt!

ah03

ah02

Ben je de chocolade beu, dan heeft Appie ook een aantal oerhollandse vervangers: pindakaas in zotte varianten, zoals deze honing chili van Mister Kitchen (2,99 euro). Op eerste smaak gewone pindakaas, maar met een spicy nasmaak. Lekker indien je van hartige tussendoortjes houdt. Mister Kitchen heeft ook een variant met Karamel en zeezout, die ik toch beter vind! Iets zoeter door de karamel en voor mij beter dan de classic pindakaas (1,79 euro)! De Mister Kitchen variant met maple en kokos kan ook niet slecht zijn :O

ah01

Mocht je nog wat afwisseling nodig hebben, dan zorgt Albert Heijn ook voor de fruitige toets. Deze confituren (1,69 euro) met 65% fruit zijn super lekker, voor die met 4 vruchten. Yum om zo te eten of om te combineren met (pinda)kaas.

Wat heb jij het liefst op je bo’ke?

8 thoughts on “Nooit meer saaie boterhammen dankzij Albert Heijn

  1. Het ziet er allemaal erg lekker uit. Ik ben benieuwd naar de pindakaas specials, die ga ik zeker een keer kopen. Als ontbijt ik vaak een bordje Brinta of Cornflakes. ‘S middags als lunch eet ik wel brood en/of crackers met beleg en smeersels.

  2. Ik vind hagelslag vooral erg lekker op een boterham en zo nu en dan pindakaas, verder eet ik vaak havermout of granola met yoghurt of melk. Die pindakaas met karamel zeezout wil ik weleens proberen. Die chili lijkt mij eigenlijk niks.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *