End of Summer Scents

pf04

Net op de valreep, toon ik jullie vandaag nog enkele geurtjes die perfect zijn voor de nazomer. Al kan je deze pareltjes zeker ook in het najaar dragen.

pf01

Als eerste dit honingzoete geurtje ‘Nector Love’ van DKNY. Geen appeltje deze keer, wel een lekker zoet en bloemig parfum met toetsen van honing, neroli en gele fresia’s. Ook fruitige extracten van mandarijn en pompelmoes ontbreken niet. Een warme zomerse geur, die goed op mijn huid blijft hangen en bij de meeste vrouwen zeker in de smaak zal vallen. In het begin ruik ik vooral de fruitige toetsen, terwijl de bloemennoten langer nazinderen. Het flacon is ook echt prachtig, compleet met bijtje! (109 euro – 100ml)

pf02

Ook Elie Saab komt met een prachtig gouden flacon en warme end of summer geur. Girl of Now is wel een geur waar je voor moet zijn en eerder aan de zwaardere kant (voor mij toch). De geur is opgebouwd rond de signature noten van Elie Saab: oranjebloesem en patchouli, maar ik vind dat vooral de warme geur van amandel ruikt. Ook zitten er toetsen van peer en mandarijn in en vers gebrande pistachenootjes, wat de warme geur nog eens benadrukt. Ook het flacon is prachtig: lichtblauw en goud, can’t go wrong with that. De bloem op de hals is geïnspireerd de Elie Saab Minaudière couturecollectie, een leuke touch naar de modewereld. Girl of Now is een warme geur voor elke jonge vrouw, die een tikkeltje anders, maar zelfverzekerd is. (114 euro – 90 ml)

pf03

We blijven bij de florale, girly geurtjes met dit prachtige flesje ‘My Burberry Blush’. Ik ben alvast helemaal verliefd op het strikje en de mooie dop. Dit eau de parfum is geïnspireerd op Londense tuin waarin de bloemen in volle bloei uitbarsten. In de frisse en speelse geur zitten heel wat fruitge en florale noten. Topnoten van granaatappel en citroen. Een hart van geranium, knapperige appel en rozenblaadjes. En basisnoten van jasmijn en blauweregen. Een lieve, maar toch zelfverzekerde geur voor elke jonge vrouw. Leuk detail: je kan je flesje (90ml) laten personaliseren op burberry.com wanneer je daar bestelt. (124 euro – 90ml)

pf05

Last but not least, dit schattige duo van s.Oliver ‘So Pure’: eentje voor haar en hem. Deze geurtjes willen er voor zorgen dat je je goed voelt in je vel. De eenvoudige, maar mooie matching flesjes passen helemaal bij het merk met scandinavische touch. Ook dit geurtje mix fruitige toetsen (appel en citrus) met bloemige (fresia en jasmijn). De mannelijke geur is zachter dan een typisch mannenparfum, ik gok door de appeltjes en het hart van lavendel, viooltje en geranium. De verpakking is ook helemaal mijn ding en passen zo in mijn interieur 😀 ( Eau de toilette 21,80 euro – 30ml, verkrijgbaar vanaf half september)

Wat is jullie favoriete geur van het moment?

7 thoughts on “End of Summer Scents

  1. Alle flesjes zien er fantastisch uit zeg! Ik ben erg benieuwd naar de gene van Burberry. Ik heb zelf zoveel flesjes staan dat ik het nu gewoon moeilijk vind om te kiezen. Oops!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *