Sporty Spice met Hunkemöller en de Caro E Collection

Sporty Spice met Hunkemöller en de Caro E Collection

Hunkemöller lanceerde onlangs met een sportcollectie in samenwerking met de Duitse blogster Caroline Einhoff aka Caro E. Ik mocht een prachtige sportlegging uit de collectie uitproberen.

De roze legging uit de collectie

Caroline heeft een passie voor fashion én beauty en deelt de mooiste kiekjes op haar Instagram. Samen met Hunkemöller ontwierp ze een super girly sportcollectie: de collectie bestaat uit 5 sport bh’s, sport broeken en matching tops. Er werd vooral gewerkt met zachtroze tinten en grafische patroontjes: helemaal mijn ding. Ik heb eigenlijk alleen maar (saaie) zwarte en grijze leggings, dus dit roze exemplaar uit de collectie viel meteen in de smaak.

Quick dry materiaal

De stof is dun, maar stevig: zo sluit de legging overal goed aan. Ik ben trouwens echt fan van de 3 kleuren: die gaan perfect samen! De stof is een ‘clever’-fabric en droogt dus snel op. Het stofje voert het zweet weg van je huid naar de bovenkant van de stof, dat quick dry is. Zo zal je nooit last hebben van een plakkerige legging of top. Ook het extra ‘breathable’ materiaal aan de knieholtes vind ik top, want dit is echt zo’n plekje waar het zweten begint.

Zakje op de achterkant van de legging

De achterkant van de legging heeft een zakje: heel handig om je sleutels in te bewaren tijdens het lopen. Wanneer ik de hele collectie bekijk, zou ik ook nog graag een bijhorende top willen! 😀 Ook de sportbeha’s zijn echt prachtig, te mooi zelfs om onder een shirtje te dragen. En de nudekleurige jogging ziet er zo girly & comfy uit: want!

Je vindt de volledige sport collectie van Caro E bij Hunkemöller, in de winkel én online. Deze roze legging vind je er voor € 32,99. Sla vandaag je slag online, want er geldt momenteel een promotie voor 2 artikelen aan € 50.

10 thoughts on “Sporty Spice met Hunkemöller en de Caro E Collection

  1. Leuk die vrolijke kleurtjes. Ik ben sinds kort ook weer aan het sporten en zoek nog goede kleding. Hunkemöller had ik niet zo een twee drie aangedacht om eens te gaan kijken

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *