L’Oréal Techni.Art Glowstick & Powder-in-Lotion spray

wild01

De L’Oréal Techni.Art producten zijn hier al regelmatig gepasseerd, gereviewed en goed bevonden (voor mij vooral de Beach Waves spray). Vandaag toon ik jullie 2 nieuwe producten uit het gamma.

wild02

Ik begin met de handige en multifunctionele Glowstick: een wax stick die zorgt voor extra shine & anti-frizz wanneer je voor een kapsel kiest dat echt sleek moet zijn. Heb je enkele pluizige haartjes in je strakke coupe of hier en daar een weerbarstig plukje? Met een beetje van deze wax zit alles weer zoals het hoort én de extra shine krijg je er gratis bij. 😉 Ik gebruik deze graag als mijn pasgewassen haar net dat beetje te fluffy is. Ik wrijf een beetje van de stick tussen mijn handen en breng het aan in de lengtes. Niet te veel, want het blijft wax natuurlijk.

Het tweede product is een spray die je vooral goed moet schudden voor gebruik. Deze Powder-In-Lotion spray is perfect voor wanneer je haar in lagen geknipt is en je die graag een finishing touch wil geven. Voor mijn haar niet van toepassing, maar de poederige soft touch textuur vind ik wel een tof effect hebben. Je haar lijkt voller met een wilde look en je laagjes zitten vol beweging en schwung.

De L’Oréal Professionnel Techni.Art Glow Stick en de Powder-In-Lotion spray vind je allebei voor € 19,80 bij L’Oréal Professionnel kapsalons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *