Caudalie French Kiss Lipbalm

fk01

Voor wie dacht dat Caudalie alleen skincare producten in zijn assortiment had, think again. Sinds september bracht het merk deze prachtig lipbalms uit die je lippen niet alleen gaan voeden, maar ook een beetje kleur meegeven.

fk05

Het French Kiss gamma bestaat uit 3 kleurtjes (van subtiel tot een beetje donkerder). Key ingrediënt vinden we op z’n Caudalies terug bij de druiven: polyfenolen die uit druivenpitten gewonnen worden zitten boordevol antioxidanten. Je lippen herstellen sneller en worden zacht gehouden, perfect voor het herfstweer dat op komst is dus.

fk04

De 3 kleuren: Innocence, Seduction en Addiction hebben elk een subtiel kleurtje. Innocence (die ruikt naar vanille met sinaas) heeft een lief sixties, babydoll licht roze kleurtje die je lippen subtiel kleurt. Seduction (vanille geur) heeft een oud roze kleur die je lippen een ‘my lips but better’ tint meegeven. Mijn favoriet, Addiction is het meest gekleurd: een prachtige frambozen rode balsem die meteen zorgt een sexy tint. Op te bouwen van subtiel naar meer aanwezig.

fk03

fk02

Je kan de French Kiss Lipbalms van Caudalie vanaf nu vinden bij je Caudalie apotheek of online bij het merk, voor 12,30 euro. Welke kleur is jouw favoriet?

10 thoughts on “Caudalie French Kiss Lipbalm

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *