New in: Violet Hamden Nowness Gold Iron Black

vh01

Dat ik van horloges hou, is geen geheim meer. Ik heb er ondertussen al een aantal in mijn collectie en wissel ze nog steeds graag af met mijn Fitbit. Dit keer koos ik voor een prachtig goud-met-zwart exemplaar omdat ik zo eentje nog niet had.

Mijn oog viel op de Violet Hamden horloges, mede dankzij de prachtige matching armbandjes. Ik hou echt van fijne en dainty juweeltjes, dus een combinatie met een horloge was een match made in heaven. Violet Hamden heeft heel wat keuze: van lederen bandjes tot mesh straps, van goud, rose gold tot zilver tot matte zwart. Ik koos zelf voor het Nowness Gold Iron Black exemplaar met een zwarte binnenkant en zwarte mesh strap.

vh04

“Discover the beautiful everyday things that take place around you, the people you meet, and the adventures you are experiencing. The silence of nature or the bustling city life. Day and night. It is a neverending journey.”

vh03

De Violet Hamden horloge komt toe in een prachtige, stevige en luxueuze blauwe doos met gouden details. Ik als vormgever kan een mooie verpakking heel erg appreciëren en hieraan zie je ook gewoon dat je een kwalitatief product in handen hebt.

vh02

Zelf ook verliefd geworden op de collectie? Je hebt al een Violet Hamden horloge vanaf 89 euro (met gratis armbandje). De armbandjes apart kosten 29 euro en zijn er in zilver en goud.

9 thoughts on “New in: Violet Hamden Nowness Gold Iron Black

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *