Nivea Q10Plus C

q10_2

Jullie hebben dit nieuwe Nivea gamma zeker en vast al eens voorbij zien komen tijdens de reclame: het Q10 PLus C gamma is er speciaal om de eerste rimpels aan te pakken.

q10

Ik smeer al zeker meer dan 10 jaar, maar mag me nog steeds bij de jonge huidjes noemen, ik heb – op een fronsrimpel na – nog geen echte ouderdomsrimpels en dat wil ik zo houden ook. De Q10 plus C-lijn van Nivea bevat drie producten: een dagcrème, nachtcrème en een oogcrème. Ik vind de verpakkingen er lekker luxueus uitzien en vooral de dunne tubes trokken mijn aandacht.

De dagcrème zit dan weer niet in een tube, maar een klassiek glazen potje. Een boterige structuur met een subtiel fruitige geur. De dagcrème smelt wel goed en smeert goed uit. Er zit ook SPF15 in wat mooi meegenomen is. Voor mij een voldoende voedende dagcrème.

q10_3

Zowel de nachtcrème als de oogcontourcrème zitten in een handige kleine tube met een dunne applicator: this I like. Hygiënisch en gemakkelijk te doseren en mee aan te stippen. De nachtcrème werkt verkwikkend en geeft je huid extra zuurstof dankzij de anti-oxidant in Q10 en ik moet zeggen dat ik er ‘s ochtends toch net dat beetje minder moe uit zie. De nachtcrème is gelukkig ook niet te rijk, want daar hou ik niet zo van. De oogcontourcrème stip ik graag ‘s morgens als ‘s avonds aan. Een fijne en voedende crème met een handige applicator. De oogcrème blijft ook goed zitten onder mijn make-up en verstevigt de dunne huid rondom je ogen.

Mijn favoriet? De nachtcrème, omdat ik het effect hiervan het meest opmerk. Een mooie toevoeging aan voor Nivea, speciaal voor twintigers en jonge dertigers zoals mij 🙂 En ook nog eens budgetproof, perfecte combo.

Je vindt het Nivea Q10 Plus C gamma o.a. bij de drogisterij voor €11,49 per stuk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *