Biotherm Skin Fitness

the02

Vandaag een gamma dat enkel voor het lichaam dient: Skin Fitness van Biotherm. Ik heb dit gamma dolgraag gebruikt onder de douche en daarna. Tijd voor een review dus.

the01

Je kan dit gamma best uni-sex noemen, want de sportieve frisse geur kan zowel door vrouwen als mannen apprecieert worden. De bodyfoam (12 euro) is mijn lievelings: een stevige mousse die je huid goed reinigt en ook nog eens heel fris en energiek ruikt.

Om je huid nog van extra hydratatie te voorzien is er het Skin Fitness Serum (39,50 euro) & Body Emulsion. Het Serum heeft een gelachtige en frisse substantie die snel in je huid intrekt zonder die vet te maken. Hij is speciaal gemaakt voor de hele droge en ruwere huid, dus tijdens de komende koudere dagen, zal dit serum mijn beste vriend worden denk ik 😉 De Body Emulsion (22,50 euro) heeft een verstevigende functie: deze kan je inmasseren na een intensieve sportsessie om je huid optimaal te laten recupereren. Ook deze substantie is gelachtig, fris & non-sticky. Like it should be 😉

Skin Fitness is een perfect gamma voor zowel mannen als vrouwen die verkwikking kunnen gebruiken na het sporten. Je kan dit gamma o.a. vinden bij Ici Paris XL.

9 thoughts on “Biotherm Skin Fitness

  1. Wat leuk dat je dit gamma noemt, hoogstwaarschijnlijk een normaal wordt in Belgie, maar niet in Nederland haha. De producten lijken me net zo fijn als de gezichtsreinigingsproducten die ik gebruik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *