FOTD: smokey blue met Hema

hema05

Vandaag maakte ik een #faceoftheday met de nieuwe make-upjes van Hema: mono oogschaduws in gepigmenteerde kleuren en oogschaduw potloden voor de perfecte basis of als eyeliner.

hema04

De Eyeshadow pencils zijn chubby maar creamy: er komt gemakkelijk veel kleur van af. Ik gebruikte de kleur 15 honey als basis voor de look, maar ook als je ‘s morgens snel moet zijn, kan je deze pencils prima blenden tot een easy oogschaduw. Ook de mono oogschaduws zijn goed gepigmenteerd, al had ik ze liever in een (zelf samen te stellen) palette gezien omdat ik had gewoon handiger vind. Voor deze look gebruikte ik 01 Rose, 02 coffee en 18 space voor een smokey look met een tikkeltje blauw en glitter.

hema03

Om de look af te maken gebruikte ik nog het donkerblauwe eyeshadow pencil in 05 denim: een fel blauwe metallic kleur die mooi past bij de space oogschaduw. Een eyeliner zetten hiermee gaat gemakkelijk, maar door de dikkere punt is een wing wel iets moeilijker, een beetje smudgen is dus aan te raden.

hema02

Ook voor de lippen heeft Hema iets nieuws: Beautifying lip oils om je lippen intens te verzorgen en ook nog een mooie glans mee te geven. Voor de rest van mijn gezicht nam ik het Face Contouring palette (met highlighter) en Bronzing Powder.

hema01

De nieuwe Hema make-up producten vind je vanaf nu in de winkels en online.

Mono eyeshadow – 4,25 euro
Oogschaduw potlood – 3,00 euro
Beautifying lip oil – 5,50 euro
Contouring face powder – 7 euro
Face & body bronzer – 7 euro
Glitter Topcoat – 3,50 euro

9 thoughts on “FOTD: smokey blue met Hema

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *