BaByliss Perfect’liss Duo

liss01

Het blotebenen weer mag dan wel weer op z’n einde lopen, maar gladde benen zijn altijd fijn. Vandaag een pro-tip om ze lang glad te houden: deze nieuwe Duo epileerder van BaByliss.

liss02

Het speciale aan deze epilady is de dubbele epileerkop met 72 pincetten: hierdoor ben je 2x zo snel klaar. Door de dubbele epileerkop wordt je huid strak getrokken en kan deze epilady zelfs de kortste haartjes (0,5 mm) verwijderen. Het LED lichtje is ook handig, zo zie je waar je al geweest ben en waar je nog moet gaan. Helemaal pijnloos? Dat is ‘ie niet. Mijn huid is nog steeds gevoelig voor epiladies, maar de huid went er wel aan na een tijdje. Een beetje ijs leggen op voorhand kan ook helpen.

liss03

Deze BaByliss Perfect’liss DUO is jammer genoeg niet draadloos of waterproof, maar ligt wel licht in de hand. Ook zit er een precisiekop bij waarmee je kleine of moeilijk bereikbare plekjes ook kan aanpakken. Alles komt in een handig zakje waarin je de onderdelen kan bewaren. De epileerkoppen afspoelen kan wel gewoon onder de kraan.

Je kan de BaByliss Perfect’liss DUO vinden voor zo’n 89 euro bij de je elektrozaak.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *