OGX Gravity-defying & Hydration + O2

OgxO

Voor wie ook ‘gezegend’ is met fijn, snel vetworderd haar, een tip van jewelste: dit nieuwe OGX gamma: bye sluik haar, hello volume.

ogxo1

Dit gamma zou je heel wat volume moeten geven en ook je haar moeten hydrateren zonder vocht te verliezen. De lichte gel textuur van de shampoo vind ik alvast de max: niet creamy formules werken voor mijn sluike dunne haren nog steeds het beste, niet te rijk en toch hydraterend genoeg. Van de conditioner gebruik ik zelf maar een klein nootje en laat dit voldoende lang intrekken voor een extra zacht resultaat. Voor optimaal volume droog ik mijn haar aan de lucht of ondersteboven met de haardroger.

Als laatste uit het gamma is er ook nog een lifting oil die je haar niet vet zou maken, maar toch doet glanzen en zorgt voor extra hydraterend. Perfect voor op de puntjes denk ik.

Het resultaat: toch wel een opvallend minder sluike en pluizige coupe. Ook voor mij nu wat korter haar, werkt dit gamma heel goed. Het wordt ook verrassend minder snel vet, waardoor ik er toch een dagje langer mee kan 😉 De gelachtige, luchtige formule kan ik dus alleen maar toejuichen.

De producten van OGX zijn bovendien parabeen en SLS-vrij en niet getest op dieren: <3 Dit gamma is verkrijgbaar voor 10,99 euro per stuk (o.a. bij Di)

9 thoughts on “OGX Gravity-defying & Hydration + O2

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *