NIEUW: Delicata chocoladerepen bij Albert Heijn

ah05

Als het iets is waar ik af en toe enorm voor kan craven, dan is het wel chocolade. & Just my luck, want de Appie zou de Appie niet zijn als ‘ie niet afkwam met zotte varianten 😉

ah04

En het oog wil ook wat: kijk dan naar die mooie verpakkingennnnn. Mijn grafisch designer hart slaat helemaal op hol van mooie verpakkingen (marketing victim, hierzo) en als er dan ook nog wat lekkers in zit: double win. Ze smaken niet alleen lekker, maar hoe schoon zijn die om cadeau te geven bijvoorbeeld?

ah01

Van de ‘Sparkling Hapiness’ reeks proefde ik 3 varianten: stroopwafel (met chunky bits of koek), karamel – popcorn (met crunchy stukjes popcorn) en een ultra zoete witte variant (met yoghurt en aardbei). Toegegeven: die laatste is wat minder mijn meug (iets te aardbei-achtig) maar de stroopwafel is wel weer helemaal voor mij! (Yaaay voor koek in chocolade). Ook popcorn-karamel kan bekoren met de harde stukjes karamel. (180 g – 2,29 euro)

ah02

In het Delicata ‘Discover’ gamma gaan ze nog een beetje experimenteler met smaken die je zelf nooit zou combineren: puur bosbes met viooltjes, wit met pompoen en sinaas, melk met cocos en rode curry. De fruitige zijn hier favoriet, maar ook de curry, die best wat pittig is, mag er zeker zijn. Deze repen zijn lekker dun en voelen iets meer premium aan dan de andere. (100g – 1,99 euro)

ah03

ah06

Ontdek alle varianten van het Delicata gamma hier. Welke is jouw favoriet?

15 thoughts on “NIEUW: Delicata chocoladerepen bij Albert Heijn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *