Clinique 2-in-1 cleansing micellar gel

cl02

Vandaag een newbie in het gamma van Clinique: geen micellair water, maar een micellaire reinigingsgel die lichte make-up in alle zachtheid verwijdert.

cl01

De mooie roze tube is eerst en vooral handig in gebruik: door de silicone spuitmond kan je mooi doseren per druppel. Je brengt dit aan op een wattenschijfje om je gezichtsmake-up te verwijderen, en dat doet’ie goed. Met een lichte bewegingen haalt hij alles weg, no need to scrub. De verkoelende gel heb ik met veel plezier gebruikt tijdens de zomer. Eens op je huid aangebracht, vormt de gel zich om tot een waterachtige substantie die je huid ook niet droog achterlaat. Net zoals bij een micellaire reiniger zitten er hier ook geen funky bestandsdelen in zoals alcohol. Prima dus voor de gevoelige huid. Verder is de gel ook verrijkt met Cucumber Fruit Extract: een natuurlijk ingrediënt met onder andere vitamine A en C dat ontstekingsremmend werkt en de huid zal kalmeren en hydrateren.

De gel werkt wel een stuk minder goed voor mijn oogmake-up, hiervoor gebruik ik liever iets op oliebasis zodat mijn eyeliner & mascara ook goed afgehaald worden. Voor alle andere make-up werkt hij dan wel weer goed!

De nieuwe Clinique make-up remover koop je voor zo’n 25 euro bij o.a. ICI Paris XL.

9 thoughts on “Clinique 2-in-1 cleansing micellar gel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *