Elke dag werelddierendag met Surprise Your Pet

sp04

Omdat het bijna 4 oktober is, is het de perfecte dag om je geliefde viervoeter eens flink te verwennen! Mis je wat inspiratie en laat je je graag verrassen met nieuwe goodies en merken? Dan is Surprise Your Pet een goed idee!

sp05

Een box boordevol snoepjes, snacks & gadgets op maat van je hond of kat! Ik heb zelf een senior labrador, mijn liefste Midas, die zeker af en toe nog speels kan zijn en heel graag geniet van snoepjes of een kauwbeen! Je kan kiezen uit een surprise, verjaardags, of (momenteel) een Halloween box om je viervoeter te verwennen. Ik koos de surprise box uit op maat van mijn favoriete grijze muis 😉 Je kiest een box uit op basis van de grootte van je hond en kan zelfs allergenen aangeven. Je kan ook kiezen of je de box eenmalig wilt laten leveren of op basis van een maandelijks abonnement.

sp03

Wat zit er zoal in de box? Een lekker groot kauwbeen, een piepende knuffel kippenbout, gedroogde garnalen (yum ;)), en zelfs een honden ‘chocolade’ reep op basis van natuurlijke elementen zoals bv. zalm. Ook voor in de zomer is het hervulbare ijsje zeker iets dat hij leuk zal vinden: snoepjes erin en vullen met een beetje water, dan in de diepvriezer et voila een verfrissende snack voor mijne oldie!

sp02

Een goedgevulde en varieerde box heb je al (voor een grote hond) vanaf 32 euro. De leukste snacks vind ik de ‘chocolade’ en de muntjes vind ik ook heel grappig. Alles is bovendien goedgekeurd door Midas: van garnalen tot Pork Jerky, hij lust het allemaal. Voor je kat heb je al een box vanaf 25 euro.

sp01

Wil je ook je hond of je kat verrassen met lekkere snacks en leuke speeltjes? Kijk eens op www.surpriseyourpet.be voor de ideale box voor jouw huisdier!

One thought on “Elke dag werelddierendag met Surprise Your Pet

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *