Remington Keratin Protect

Remington Keratin Protect

Onlangs mochten Saskia en ik naar de voorstelling van de nieuwe Keratin Protect serie van Remington. En het merk werd 80 jaar, hoera!

rem03

Het Keratin Protect gamma zorgt ervoor dat je haar nog meer beschermd wordt tijdens het drogen of stijlen. Hitte tast het haar aan, maar dankzij de keratine en amandelolie, die via een coating of conditioneringsring aan de producten zijn toegevoegd, blijven je lokken gezond en shiny. Het gamma telt naar liefst 7 producten, waaronder een ‘intelligente’ stijltang die aan de hand van metertje de vochtigheid van je haar gaat meten en dan zelf de temperatuur van de stijltang instelt. Hoe cool is dat? Ik ben zelf nog heel tevreden van mijn Airplates Straightener, dus probeerde ik de haardroger uit.

Haardroger

Ook aan de haardroger is er iets speciaals toegevoegd om je haar te beschermen: een ring die amandelolie en keratine afgeeft tijdens het drogen. Neat hu? Ik merk tijdens het drogen zelf niet heel veel speciaals, maar achteraf zie ik toch wel wat extra glans en beduidend minder droge punten. Wat ook leuk is: de droger heeft een hele lange kabel en voelt licht in de hand.

Je vindt de Protect Dryer van Remington (en alle andere Keratin Protect toestellen) bij Bol.com en Mediamarkt voor zo’n € 60.

One thought on “Remington Keratin Protect

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *