The Body Shop Vanilla Pumpkin

hw01

This the season! De pompoenen zijn weer overal te spotten: in je interieur, je soep én zelfs in je beautystash.

hw02

Speciaal voor oktober (en Halloween) komt The Body Shop met een heerlijke limited edtion op basis van een warme vanille geur met pompoen. Ik kreeg 2 producten om uit te testen en om helemaal in hogere herfstsferen te komen. De producten zijn bovendien helemaal cruelty free!

De bodybutter (€ 16 – 200 ml) is zoals we die gewend zijn van TBS: heel rijk, smeuïg en intens voedend. Perfect voor tijdens de koude maanden. In de geur ruik ik vooral de vanille terug, maar met een warme en kruidige toets in, de pompoen. De geur is zoet, maar toch niet too much. De handcrème (€ 5,50 – 30 ml) heeft een meer vloeibare textuur dan ik gewoon ben, maar voelt wel fris (een beetje gelly) aan. De textuur is lopend, maar trekt snel in de huid zonder een overdreven vettig laagje op je handen achter te laten: I like!

Naast de bodybutter en handcrème vind je in het Vanille Pumpkin gamma ook een shimmer mist (€ 19) & douchegel (€ 7) in dezelfde lekkere geur. Heel leuk om (jezelf) cadeau te doen voor Halloween!

10 thoughts on “The Body Shop Vanilla Pumpkin

  1. Ik ben een enorme fan van de body shop. Vooral van hun body butters en parfum hierbij. Wel houd ik zelf meer van wat frissere en fruiterige geuren. Deze vanille pumpkin lijkt me juist weer wat warmer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *