L’Oréal Professionnel Serie Expert: Inforcer

inf01

Ik heb jullie enkele maanden geleden al kennis laten maken met het hele Serie Expert gamma van L’Oréal Professionnel! Vandaag ga ik dieper in op mijn favoriet: de Inforcer lijn voor broos haar.

Ik heb afgelopen maanden deze lijn met veel liefde gebruikt. Ik heb heel dun haar dat snel breekt of uitvalt. Dan komt deze extra verzorgende lijn goed van pas. Het is de nieuwste telg in de Serie Expert familie en heeft een heel aantal fijne producten die je samen of apart kan gebruiken.

infl02

Ik stijl mijn haar elke dag, wat natuurlijk niet heel gezond is. Daarom verzorg ik ze intens met dit gamma. Inforcer is de eerste behandeling voor broos haar van Serie Expert met vitamine B6 en biotine. Het werkt goed tegen haaruitval (perfect dus) en helpt ook tegen knopen in het haar (also very me). Deze lijn is me dus op het lijf geschreven en was dus meteen grote favoriet.

Naast de shampoo en conditioner die ik standaard gebruik, is er ook nog een extra voedend masker, een smoothing creme, een brush proof spray en zelfs een leave-in serum voor ‘s nachts. Het masker gebruik ik om de week, de smoothing creme elke keer bij het föhnen of stylen. Dankzij deze productlijn pluk ik beduidend minder haren van mijn kleren en gaat het kammen dus ook een stuk vlotter! Ook het serum werkt fijn zonder mijn haar vet te maken.

infl03

Heb je zelf ook dun haar dat moeilijk doorkamt of verlies je ook wel geregeld haren: deze lijn kan ik zeker aanraden! Ben je benieuwd naar wat jouw haar nodig heeft? Voor meer info kan je terecht bij je L’Oréal Professionnel kapper.

De shampoo kost € 17,85 (300 ml), de conditioner € 21,42 (200 ml), het masker € 25,67 (250 ml), de smoothing cream € 17,77 (150 ml), de brush proof spray € 17,77 (37 gr) en het serum € 17,77 (150 ml). Je vindt de producten bij L’Oréal Professionnel salons.

Disclaimer: dit artikel bevat geen sponsoring. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “L’Oréal Professionnel Serie Expert: Inforcer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *