Dolce & Gabbana The One

dg01

Vandaag toon ik jullie mijn nieuwste aanwinst in mijn parfumkast. Ook mijn imaginaire vriendje heeft er een exemplaar bij 😉

dg02

De nieuwe & lichtere D&G The One zit in een nieuw, gouden jasje en met niemand minder dan Kit Harrington & Emilia Clarke als ambassadors. The One is voor mij een heel herfstige en warme geur. De ‘for her’ geur is op en top vrouwelijk met veel bloemige toetsen met in het hart noten van lelie, jasmijn en meiklokje. Toch zitten er ook heel wat fruitige akkoorden in (pruim, perzik, mandarijn) maar voor mij overheersen florale noten. Een geur die volgens mij ook goed matcht met de ambassadrice Emilia.

dg03

Ook de geur van Kit is eentje die goed past bij de koudere dagen: warm en kruidig. Voor een mannengeur vind ik hem ook zeker niet te zwaar. De kruidige noten van koriander, basilicum, kardemom en gember ruik je goed terug, maar ook de houterige en meer smokey toetsen ruik je in het begin zeker.

Ben je nog op zoek naar een warme wintergeur die goed blijft hangen? Hou je van florale geuren? Ben je benieuwd naar de vernieuwde ‘The One’? Je vind hem sinds kort bij de betere parfumerie voor zo’n 100 euro (100 ml).

D&G The One (her) 100 ml – 101 euro
D&G The One (for men) 100 ml – 98 euro

Disclaimer: dit artikel bevat geen sponsoring. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

One thought on “Dolce & Gabbana The One

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *