Getest: Nivea Micellaire shampoo

nnvv02

Na het micellaire water, is er nu ook een micellaire shampoo om je haardos extra goed te reinigen. Deze van Nivea is voor mij de eerste in het rijtje en testte ‘m graag voor jullie uit!

nnvv01

De micellen in de shampoo hechten zich extra goed aan de vuile deeltjes en tijdens het spoelen verwijderen ze zonder problemen alle restjes van vervuiling. Momenteel zijn er twee varianten beschikbaar: de Purifying & Comforting versie. Die eerste is eigenlijk perfect voor mijn snel vet wordend haar en zonder siliconen: een frisse citrusgeur vult de douche wanneer je deze gebruikt. De Comforting variant is op basis van waterlelie en de florale bestanddelen kalmeren je hoofdhuid. Beide varianten zijn heel fijn in gebruik: de geltextuur verzwaart mijn haar niet en geeft ook best veel schuim. Mijn haar voelt oprecht heel proper aan achteraf en heeft ook veel glans. Ook de leuke fles (met gekleurde doppen) zijn handig in gebruik.

De prijs? Die is ook prima, voor een fles van 400 ml betaal je 4.99 euro. Ik ben alvast fan en kijk uit naar meer varianten en misschien een bijpassende (gel) conditioner? 😉

Disclaimer: dit artikel bevat geen sponsoring. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

10 thoughts on “Getest: Nivea Micellaire shampoo

  1. Lijkt me wel goed voor als je redelijk gezond haar hebt. Maar mijn haar is echt heel dood, dus ik weet niet of het genoeg voor mij zou doen. 🙂 Ik zou het wel eens willen proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *