LOOkX Longlasting Liquid Eyeliner

lookx01

Vandaag de nieuwste eyeliner uit mijn stash: deze navulbare quick longlasting liquid eyeliner van LOOkx!

lookx04

Ik ben echt eyeliner verslaafd: yes, ik moet elke dag beginnen met de perfecte wing. En als die dan nog eens perfect lukt van de eerste keer, is mijn ochtend al goed begonnen. Ik heb al heel veel liners geprobeerd: van gelliners, tot potloden, tot flesjes en stiften. Zelf hou ik het meest van vilten stiften, gewoon omdat ik daar het snelst en preciest de mooiste eyeliner mee krijg. Tot nu toe behoren de Ultra Fine van Essence en Inktliner van Nyx tot mijn favorieten. Benieuwd of ook deze van Lookx de final cut haalt.

lookx03

De verpakking en vorm ziet er alvast super uit: de pen ligt met z’n driehoekige vorm goed in de hand. Ook de punt is er eentje om van te houden: een lange vilten tip die precies aanbrengt. De eerste swatches bevallen me prima qua dekking. Het aanbrengen gaat vlot, zoals ik dat ook met mijn andere favorieten gewoon ben: in enkele swipes heb je een perfecte dunne wing. De dekking op mijn oogleden is wel net minder dan op mijn hand (blame mijn vette oogleden), maar gelukkig kan je met de dunne punt gemakkelijk corrigeren waar nodig. Longlasting is hij zeker ook wel, maar helemaal waterproof helaas niet. Met mijn tranerige ogen heb ik soms echt iets steviger nodig 😉 Pluspunt is wel de navulbaarheid: zo heb je gemakkelijk een nieuwe verse tip & inkt. Bewaar je eyeliner bovendien met de punt naar beneden, zo heb je altijd het meeste pigment. Deze liner zit dus met gemak in mijn top 3 so far! Snel, dunne punt, genoeg pigment en gemakkelijk te hanteren!

lookx02

Beauty In a Box doet vanaf vandaag een week lang elke dag een eyeliner challenge! Wil je meer info of gewoon lekker meedoen? Meer info over deze challenge vind je op de Facebookpagina van Beauty In a Box!

Ook benieuwd naar deze eyeliner? Je kan hem o.a. vinden op www.beautyinabox.be voor 18,95 euro. Voor een nieuwe vulling betaal je 14,50 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

20 thoughts on “LOOkX Longlasting Liquid Eyeliner

  1. Wat een apart ding is ‘t! Dacht meteen aan een soort mesje, haha. Maar moet ook wel, want je wilt natuurlijk een vlijmscherp lijntje neerzetten. Mij is het nog nooit gelukt, ik houd het lekker bij m’n botte oogpotlood haha… Knap als je het wel kunt!

  2. Vroeger gebruikte ik dagelijks eyeliner, maar sinds enkele jaren ben ik ermee gestopt. Ik heb ook waterige ogen + lenzen waar soms eens stofjes inkruipen, dus moest ik mijn eyeliner te vaak bijwerken.
    Deze lijkt me wel heel handig om aan te brengen. Nu nog een waterproof versie en we zijn content :p

  3. De verpakking ziet er al erg professioneel uit en wat handig dat je hem kan bijvullen. Dat heb ik nog niet eerder gezien. Hij ziet er ook heel mooi uit op de oog 🙂

  4. Wat heb je hem mooi gezet! Ik vind dat altijd zo knap. Ik kan dat echt niet. Dan zie ik eruit als een panda ofzo. Niet zo aan mij besteed denk ik. Of meer oefenen haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *