Halloween met Flying Tiger

Muahaahahaha, volgende week is het zover: nog eens de dag om alle smink uit de kast te halen en jezelf van je griezeligste kant te laten zien! Ik heb alvast mijn tafel props klaarliggen voor volgende week en testte ook al wat scary hapjes uit!

Van Flying Tiger kreeg ik een super coole Halloween box cadeau met vanalles voor de perfecte Halloween tafel (die weten daar duidelijk dat ik graag mensen uitnodig om te komen eten ;)) Kijk maar even mee naar de leuke goodies!

Van glow in the dark bekers tot gekke rietjes en mooie kartonnen bakjes & bordjes: ga eens los bij Flying Tiger om in de Halloweensfeer te geraken! Prijzen beginnen vanaf 1 euro!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

24 thoughts on “Halloween met Flying Tiger

  1. Lichtgevende rietjes zijn wel de max! Voor de rest heb ik niet veel met Halloween, ben er een te grote angsthaas voor ^^
    Die worstjes met bladerdeeg (?) zien er wel lekker uit :p Misschien toch maar een Halloween fan worden dan ;-)²

  2. Hahaha die mummies zo grappig. Precies toch ook eens uittesten. De FLying Tiger is zo verslavende winkel maar kan stiekem eigenlijk niet wachten tot de kerstcollectie er ligt want ben daar meer fan van hihih

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *