Lancôme L’Absolu Gloss

rose01

Onder het motto: nooit genoeg lipsticks, vonden deze Lancôme glosses hun weg naar mijn beautystash. Ik koos zelf voor cream en velvet matte varianten, omdat ik die het liefste/vaakst draag!

rose02

De nieuwe L’Absolu Gloss van Lancôme bestaat in drie verschillende texturen voor mooie matte, transparante of crème lippen. Zelf ging ik met de donkerste rode en roze tinten aan de haal 😉

rose03

De applicator is dun en brengt daarom ook goed aan. Ook de matte lipcreams brengen gelijk en egaal aan op je lippen, wat ik altijd een pluspunt vind. De pigmentatie van de velvet mattes is echt top, zelfs de lichtere roze variant dekt goed. De velvet matte finish is niet helemaal mat, maar dat stoort me eigenlijk niet. Zo drogen je lippen ook niet uit en blijft de gloss toch goed zitten. Ook in de cream varianten zit heel wat kleur! Door de shiny finish zien je lippen er meteen kissable uit. Ook wanneer je lippen in wat minder goede staat zijn (lees: winter is coming) kan je deze glossjes gebruiken zonder je velletjes te accentueren.

rose04

Mijn favoriet uit de hoop is toch wel 378 Rose Lancôme, een felle fushia kleur die je eigenlijk best mag rekenen tot mijn signature look 😉 Welke kleur/finish is jullie favoriet?

Je kan de Lancôme L’Absolu Glosses o.a. vinden bij Ici Paris XL voor 26,90 euro, in 14 kleuren en 3 finishes.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

16 thoughts on “Lancôme L’Absolu Gloss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *