Kérastase Reflection gamma voor gekleurd haar

IMG_4381

Aangezien ik zelf geen gekleurd haar heb, liet ik dit gamma uittesten door mijn sympathieke, roodharige collega Aurore. Met haar fel rode coupe is ze de perfecte kandidate om dit duo te proberen!

Aurore:

Ik heb een geheimpje… Mijn haar is gekleurd! 😉 En wie gekleurd haar zegt, zegt ook veel onderhoud om je haar gezond te houden. Mijn haar is al 8 jaar rood en ik heb dus veel verschillende producten en merken getest ondertussen. Maar er is wel een merk dat ik over de jaren ben blijven gebruiken: Kérastase. Dat zijn professionele producten en dat geeft me altijd een gevoel van vertrouwen. (En ik geef toe dat ik een klein beetje van een freak ben als het over mijn haar gaat!)

IMG_4383

Toen Natalie vroeg of ik 2 producten van het Reflection gamma van Kérastase wou testen, was ik natuurlijk enthousiast. Ik vind het belangrijk om regelmatig van product te wisselen want na een tijd wordt je haar er aan gewoon. Ik wissel dus altijd af tussen 4-5 shampoos, conditioners en maskers om het beste uit de producten te halen. Ik was mijn haar maar een keer per week dus ik kan er gerust wat meer tijd aan spenderen en elke keer een masker laten intrekken.

Normaal doe ik ook bij elke shampoo wat pigment bij mijn haar. Rood geeft veel af en het is belangrijk om de lengtes ook gekleurd te houden. Maar met deze combo merk ik dat het toch iets minder afgaat dan bij andere haarproducten. Ik kan dus de pigmenten vaker overslaan en alleen om de twee weken opdoen. Aangezien mijn badkamer op die van Dexter lijkt als ik pigmenten gebruik is dat altijd mooi meegenomen 😉

De geur is ook altijd een pluspunt bij Kérastase. Mijn haar ruikt heerlijk en als ik de shampoo en het masker combineer heb ik echt een gevoel van netheid maar ook van gezonde haren. Ze zijn zacht en glans zonder dat « zwaar » gevoel dat je bij sommige producten kan krijgen. Je hebt daarnaast ook niet veel product nodig dus ze gaan een heel tijdje toe. Een zeker goedgekeurde combo voor mij dus!

Je kan het Kérastase Reflection gamma vinden bij je Kérastase kapper voor 22,90 euro (Bain Chromatique – 250 ml) en 43 euro (Masque Chromatique – 200 ml).

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

15 thoughts on “Kérastase Reflection gamma voor gekleurd haar

  1. Ik verf wel maar gebruik een ander merk omdat ik het blond heb en daar een speciale blue berry mask / conditioner voor gebruik zodat het niet geel wordt. Hele fijne. Dit klinkt ook als een goed duo

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *