Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

vv01

Hopsakee, nog wat meer lipsticks & wat voor deze keer! Love at first swatch! De nieuwe Rouge Velvet lipsticks van Bourjois zijn misschien wel de zachtste matte lipsticks ooit!

vv03

Ik ontving 3 kleurtjes om uit te testen: een classic red (08), een mooie oranje (06) en een my lips but better kleurtje (04). De subtstantie is ZO romig, deze lipstick glijdt echt zo zacht over je lippen, een beetje unreal! Eens aangebracht voel je hem amper zitten en blijft hij ook nog eens urenlang mooi! Bovendien is de dunne, puntige vorm gemakkelijk om de lipstick aan te brengen. Ze overleven dus met gemak een hapje en een drankje en blijven bijna een volledige werkdag zitten! What’s not to love?

vv02

Bij het online swatches zoeken, vond ik in deze lijn ook nog prachtige berry tinten die ik absoluut in mijn collectie moet hebben: 05 Brique-à-Brac, 09 Fuchsia Botté en 010 Magni-fig staan nog hoog op mijn wishlist!

vv04

Bovendien heeft Bourjois ook een bijhorend lippotlood waarmee je je lippen kan contouren en primen! Welke kleur is jouw favoriet? Je kan de nieuwe Velvet Rouge Lipsticks vinden in 12 kleuren voor 14,19 euro. De Universal Lip Liner kost 7,99 euro

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

21 thoughts on “Bourjois Rouge Velvet The Lipstick

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *