‘Pure’ bereide maaltijden met Delhaize & Pascal Naessens

Vanaf nu is ‘ik heb geen tijd’ geen excuus meer om ongezond te eten. Dankzij Pascale Naessens en Delhaize zijn er sinds vrijdag 4 gezonde ‘Pure’ maaltijden die je gewoon in de (microgolf)oven kan opwarmen πŸ˜‰

Ook aan veggies is er gedacht, want 2 van de 4 bereide maaltijden zijn vegetarisch. Bovendien bevatten ze geen geraffineerde suikers, geen bewaarmiddelen of additieven. Je kan ze ook verder in de diepvries bewaren, mocht je dat willen. Bovendien komen al de gerechten (min of meer) uit haar (inmiddels 8) kookboeken.

Ik mag ze alle 4 uittesten en heb er inmiddels al 2 op: mijn eerste keuze viel op de ‘zucchini’ oftewel courgette spaghetti bolognaise (400g). Die maak ik geregeld zelf thuis klaar als vervanger voor gewone pasta. Van deze was ik dus vrij zeker dat ik ze zou lusten. Goedgekeurd dus.

Daarna koos ik voor een veggie gerecht met feta, prei, witte kool en cashewnoten, iets wat ik zelf minder snel zou klaarmaken! De combinatie van de romige feta met de prei en kool vind ik heel geslaagd. Ook het sausje van Kurkuma is echt lekker!

De laatste twee moet ik dus nog uittesten: er is nog een kippenhaas met pompoen en bloemkoolrijst en sobanoedels met courgette & brocolli die er eigenlijk ook best lekker uitzien in het doosje!

Ook de schaaltjes van de bereide maaltijden zijn gemaakt uit 50% duurzaam materiaal en kunnen ook hoge temperaturen aan van de oven (tot 220 graden zelfs), ideaal voor mensen zonder microgolf zoals mij πŸ˜‰

Je kan de bereide maaltijden vanaf nu bij Delhaize vinden voor minder dan 6 euro. 1 bakje is telkens voor 1 persoon! Zou jij ze proberen?

 

18 thoughts on “‘Pure’ bereide maaltijden met Delhaize & Pascal Naessens

  1. Tegenwoordig zit er steeds meer groenten in de kant en klare maaltijden. Bewezen is ook dat sommige groenten gezonder worden bereid in de magnetron dan op het vuur

  2. Ik ben niet zo van de kant-en-klare maaltijden omdat ik ze vaak duur vind. Maar deze maaltijden zie er wel aantrekkelijk uit. Dus toch een idee als je alleen voor jezelf moet komen.

  3. Net de sobanoedels met courgette, wortel, broccoli en soja-hazelnotensaus gegeten en moet toegeven dat het Γ©cht lekker was! Ben normaal ook niet echt aan kant en klaren maaltijden maar dit is echt gemakkelijk als je eens niet wil koken ?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *