OOTD: It’s not easy being green

Vandaag een #ootd met een aantal nieuwe dingen! Wanneer ik zwart draag, zorg ik toch altijd voor een kleuraccent!

</a

Mijn nieuwe tas is er eentje van het Hasselts merk Detail Collection! Zij werken met fairtrade leder en gebruiken voornamelijk restjes leer om prachtige tasjes mee te maken. Ik koos voor een zwart zadeltasje met gouden studs! Prachtig toch! Je vindt deze in de nieuwe wintercollectie van het merk.

Mijn jurk vond ik aan -50 bij laredoute! De hoge kraag, de fringes en ook het felle groen sprak me meteen aan! Ik combineer hem met mijn zwarte jasje van Guess en zwarte kousen. De veterschoentjes van Maripe, kocht ik over van een vriendin!

Dragen jullie graag kleur in de herfst?

25 thoughts on “OOTD: It’s not easy being green

  1. Normaal draag ik zwart altijd in combinatie met zwart, zwart en ja.. zwart. Toevallig kocht ik onlangs een groen kleedje bij & Other Stories om te combineren met al mijn zwart. Je tasje is echt zooooooooo mooi!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *