Lekker slapen met Charlie Choe

Choe01

Maak kennis met Charlie Choe: een heel veelzijdig sleepwear merk met een romantisch kantje!

choe03

Ik koos een cosy pyjama uit met een harem broek, ideaal voor tijdens de koude dagen. Ik koos als bovenstuk voor de ‘Morning Glory‘sweater (34,95 euro): een wide fit die super fijn en losjes zit. Perfect ook als chill outfit voor een zondagnamiddag 😉 Ook de harem pants (29,95 euro) is een wide fit, dus zorg dat je zeker je eigen maat bestelt, of kleiner zelfs, want die van mij (M) valt nu wel super oversized, maar is daarom niet minder comfy!

choe02

Ook voor kinderen en mannen hebben ze bij Charlie Choe wel iets leuks! Ben je nog op zoek naar een leuke chill outfit of pyjama, ga dan eens online kijken bij het merk.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

27 thoughts on “Lekker slapen met Charlie Choe

  1. Toevallig! Ik was gisteren nog aan het zoeken voor een pyjama, maar vond mijn ding niet. Snel eens een kijkje nemen op de website, want het merk is volledig nieuw voor me

  2. Dat vind ik altijd heerlijk aan die koudere maanden, dat je terug lekker diep in je pyjama kan kruipen! In de zomer is het meer van ‘less is more’ maar nu kijk ik er echt al naar uit om ‘s avonds gezellig op de sofa te kruipen in mijn comfy pj’s!

  3. Ik heb daar ook een paar pyjama’s van maar nu ik zwanger ben vind ik er niet echt mijn zin in. De borstvoedingspyjama’s zijn niet warm genoeg vind ik

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *