Labello Sparkle

Met de feestdagen in zicht, komen mijn favoriete merken weer met hele mooie en limited edition verpakkingen op de proppen. Ook Libello doet mee met die trend en komt met de mooiste lippenbalsems OOIT.

KIJK DAN HOE MOOI?!! De originele Labello’s worden in een nieuwe en sparkly jasje gestoken, perfect als extra klein cadeautje bij je kerstcadeautje! Al mijn vriendinnen zijn er nu al DOL op, dus ga er een paar gelukkig maken!

De originele Labello is nog steeds perfect voor in je tas, zeker nu het koude weer eraan komt! Uiteraard zijn de twee roze varianten mijn favorieten 😉 Je kan deze shiny Limited Edition varianten vanaf nu vinden bij je drogisterij voor 3,59 euro!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

21 thoughts on “Labello Sparkle

  1. Ik vind ze echt super leuk. Ik gebruikte labello altijd totdat ik dierproefvrije producten ging gebruiken. Ik gebruik nu een balsem van dr van der hoog en balea.

  2. Glitter labello lijkt me dan weer niet zo! Ik gebruik zelf graag vasaline op mijn lippen! Zo een klein blikje! 🙂 Erg fijn. Het zijn wel super mooie foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *