New in: Lesara items

Vandaag een hele casual look met mijn nieuwe aanwinst: een heerlijke grijze oversized trui van het Duitse merk Mel Ivy, het jongere merk van Lesara.

De trui is van zacht katoen en prikt dus niet. Het kanten detail en de V hals maken de trui wat vrouwelijker, ook al is de fitting is oversized. Ik draag hier een medium, maar denk dat small zeker ook had gepast. Ben je meer fan van een diepe paarse kleur, dan heb je geluk, want dit model heb je ook in het paars. Bovendien is de trui nu ook aan -40% waardoor je hem voor een prijsje kan aankopen.

Ik combineerde mijn trui met een simpele skinny jeans van Stradivarius en laarsjes met studs van Bronx.

Ik koos van Mel Ivy ook nog een leuk t-shirt uit voor de zomer: ik noem mezelf niet graag een ‘babe’ maar ik vond het opschrift wel cool staan, zeker op een shortje/rokje tijdens warme dagen! Ik kijk er al naar uit deze te dragen! Bovendien kan je deze nu scoren voor nog geen 15 euro!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

28 thoughts on “New in: Lesara items

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *