Di Ladies

di

Di komt met een super leuk huismerk gamma: Di Ladies! Gebaseerd op 5 types/geuren zit er voor ieder wat wils in deze lijn!

De oranje ‘Fashionista’ wasgel: een handig pompflacon voor onder de douche! De geur is lekker energie op basis van oranjebloesem. De geltextuur is misschien iets minder verzorgend tijdens de winter, maar voor mij is deze perfect voor de zomer of lente! Het pompflacon vind ik zeker handig! Waarom doen ze dit meestal alleen bij een handzeep?

Saskia ging voor de ‘Sweety‘ body butter, een heerlijk ruikende body butter waarvan de geur je direct doet denken aan snoepjes. Deze fruitgeur geeft een instant happy gevoel! De body butter is stevig van structuur (ideaal voor de winter) en smeert gemakkelijk uit.

Di Ladies Marie - Zen

Sigrid koos voor Marie, iemand die ‘inner peace’ uitstraalt en rust brengt in haar omgeving. Deze body butter combineert Lotus met groene thee. Een zacht en verfrissend duo met een subtiele bloem-kruidige geur. Meer fan van body lotion? Die zit ook in het Di Ladies gamma met andere eigenschappen. Elke body butter is parabeenvrij en verrijkt met voedende karitéboter.

Elk product is bovendien dierproefvrij, bevat natuurlijke extracten, durft geuren anders te combineren. Binnenkort krijgt dit gamma er nog een zesde lady bij! Ik ben alvast benieuwd.

Je kan dit gamma vinden bij Di, de prijzen liggen tussen 3,50 en 5 euro.BewarenBewaren

23 thoughts on “Di Ladies

  1. Ooh ik ben eigenlijk al super lang niet meer in België geweest. Toevallig zijn we bezig met plannen van een bezoekje aan familie denk dat ik dan maar is even langs de Di ga haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *