ARTDECO ft. Claudia Schiffer

‘I got it from my momma’ geldt voor vele dochters die beauty geheimen hebben doorgekregen van hun mama. Voor Claudia Schiffer geldt dit evenzeer! Claudia’s mama gebruikt al sinds jaar en dag ARTDECO, dus deze collab spreekt eigenlijk voor zich.

Claudia zit dit jaar al 30 jaar in de modellenwereld en vond dit een mooi cijfer om te vieren, met een eigen make-up lijn bij ARTDECO. Dit gamma ziet er niet alleen prachtig uit (hello mooie rose gold en peachy verpakkingen!) maar is ook heel veelzijdig! Van blush en lipstick, tot highlighter en nagellak. Voor ieder wat wils en ook betaalbaar: voor een lipstick betaal je 17,95, voor een blush of oogschaduw quatro 29,95 euro.

Ik mocht zelf een mooi contour poeder (29,50 euro) en een fel rode lipstick (17,95 euro) uittesten. Het contour poeder is gelukkig licht genoeg voor mij huid: je kan hem licht aanbrengen of opbouwen voor een iets getinter effect. Ook de creamy lipstick is goed gepigmenteerd en brengt gemakkelijk aan. De rood-oranje kleur staat volgens mij goed bij alle lichtere huidjes.

Wat vinden jullie van deze collab? Ook zo verliefd op de mooie verpakkingen en inhoud? Je kan ARTDECO online kopen of bij Douglas.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

32 thoughts on “ARTDECO ft. Claudia Schiffer

  1. Hele mooie lippenstift! Staat je supergoed. Leuke foto’s ook, is ook altijd nog even een kunst natuurlijk om ‘t mooi om het mooi te shooten haha…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *