Nivea Urban Skin

Nivea Urban Skin

Het nieuwste Nivea gamma is er speciaal eentje voor vrouwen zoals mij: jong, actief, houdt van citylife en vaak druk in de weer. Het Urban Skin gamma heeft 3 producten die je verdedingsmechanisme versterken.

detox01

De vervuilde stadslucht is niet goed voor je huid. Daarom komt Nivea met het Urban gamma dat je huid gaat hydrateren, maar ook ontgiften. Daarbij is de pH-waarde belangrijk: dit bouwt het afweersysteem van je huid tegen agressies van buitenaf op. Dit gamma helpt je dus om de pH-waarde van je huid te bewaren. Zowel de dag- als de nachtverzorging hebben voor mij een hele fijne textuur. Je hoort het al: die is jelly. Geen vette substanties dus, maar wel een gelachtige textuur die lekker verfrissend voelt. De frisse Nivea-like geur is wel aanwezig. Die hydratatie, met hyaluronzuur, zit voor mij wel goed. Als je zelf echt een heeeeeele droge huid hebt, heb je wel iets rijker nodig volgens mij. Maar voor mij: A+.

detox02

Het klei-achtige masker is ook perfect voor wanneer je weer druk in de weer bent: het neemt maar 1 minuutje van je tijd in beslag! Ideaal! Het masker met magnolia extracten gaat vooral talg en onzuiverheden verwijderen. Het droogt snel op en laat je huid inderdaad zacht achter.

De prijs is ook weer heel a-okay zoals we dat van Nivea gewoon zijn: alles kost € 6,99. Waar ben jij het meest benieuwd naar?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

27 thoughts on “Nivea Urban Skin

  1. Ik gebruik nu ook een nachtcreme van Niveau die gel-achtig aanvoelt. Die is zo fijn! Maar aangezien ik in de stad woon is de detox nachtcreme misschien nog wel handiger. Bedankt voor het delen, ik ga ze opzoeken in de drogist 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *