4711 Green Tea & Bergamot

N. 4711 kennen jullie waarschijnlijk wel van bij ‘oma, maar ondertussen heeft dit merk toch wel heel wat moderne geuren op de markt! Niet meer alleen voor oudjes dus, maar zeker voor elk wat wils.

Ik mocht een geur ontvangen met groene thee in: een kruidig, maar toch heel fris parfum dat kan voor oud en jong! Met groene thee en bergamot is dit ‘kalmerend’ parfum de perfecte mix tussen bloemmig, fris en kruidig. Het frisse kruidige ruik ik heel erg in het begin, terwijl de zoete bloemengeur iets langer op mijn huid blijft hangen.

Ook de eerder vintage verpakking en flesje kan me bekoren en zorgt ook voor een vleugje nostalgie, naar het turkoise flesje van oma.

Ook zin om de geur te ontdekken? Deze limited edition is verkrijgbaar sinds oktober, exclusief bij Planet Parfum en Galeria Inno voor 21,80 euro (50 ml)

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

29 thoughts on “4711 Green Tea & Bergamot

  1. Ik ken het eerlijk gezged niet van vroeger 🙂 maar het de verpakking ziet er wel uit zoals vroeger veel werd verpakt haha. Een kruidige parfum klinkt interessant, meestal is alles bloemig 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *