Redken Clean Maniac

Dat na de micellaire waters, de micellaire shampoo’s hot as hell zijn, hoef ik jullie niet te vertellen. Na die van Nivea, testte ik ook het Clean Maniac duo van Redken uit.

Redken moet zowat mijn favoriete merk zijn op haircare vlak en ook met deze gel shampoo en conditioner, doen ze weer goed voor mijn fijne coupe. De ‘micellen’ gaan onzuiverheden (vuil en talg) als een magneet verwijderen. De lichte -ietwat vloeibare- (sulfaat en silicoon-vrije) substantie wast mijn haar opperst goed, zonder het te zwaar te maken. De geur heeft iets citrusachtig en fris, waar ik zelf grote fan van mij. Ondanks dat de shampoo sulfaat vrij is, schuimt de shampoo toch goed. Ook de conditioner is niet te vet, wat dus ook voor mijn haar goed is. De substantie is voor een conditioner eerder dun, maar brengt wel aangenaam aan en is zeker ook voedend genoeg voor mijn fijne haren.

Je kan de Clean Maniac producten vinden bij je Redken kapper voor 23 (shampoo, 300 ml) en 25 (conditioner, 250 ml) euro.

20 thoughts on “Redken Clean Maniac

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *