GLAMGLOW Glowstarter & Volcasmic

Vandaag twee moisturizers van mijn favoriete maskertjes merk: GLAMGLOW! Of je nu houdt van een dewy of matte finish, GLAMGLOW has got you covered!

De Glowstarter is een hydraterende dagcrème met een tikkeltje highlighter in. Zo heb je nog voor je je make-up aanbrengt al een mooie natuurlijke healthy glow! De geur is de – voor mij – typische GLAMGLOW geur: een zoete vanillegeur (ook die van mijn favoriete DreamDuo masker). De substantie is niet te dik of vettig en daarom ook perfect voor mijn huid. Verder is het ook de beste basis voor mijn make-up!

De Volcasmic moisturizer heeft een hele unieke textuur, die ik bij een dagcrème nog nooit eerder zag: een vaste textuur die een beetje doet denken aan die van een gestolde olie of lippenbalsem. Eens de substantie opwarmt door je vingers is hij wel smeerbaar. Op het eerste zicht en touch lijkt het wel op een soort van balsem, iets wat ik niet meteen op mijn gecombineerde huid zou smeren als basis voor make-up. Raar genoeg droogt de balsem wel matterend op eens je hem aanbrengt. Ook de finish is zacht, wat ook goed is voor de rest van je dagelijkse routine. Een prima primer voor je make-up dus ook vind ik want je poriën verkleinen ook wat dankzij dit goedje.

Persoonlijk vind ik de Glowstarter meer iets voor in de winter, wanneer je valere teint toch een opkikkertje kan gebruiken. Zelfs zonder al te veel foundation ziet je huid er al stukken healthier uit. De Volcasmic balsem vind ik dan weer perfect voor tijdens warmere dagen, wanneer je huid al wat sneller begint te shinen. De matte basis zorgt er dan voor dat dit minder snel gebeurt.

Ben jij meer voor een dewy of een matte finish? Beide dagcrèmes kan je vinden bij IciParis XL voor 39,90 euro (50 ml) en 44,99 euro (50 ml).

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

30 thoughts on “GLAMGLOW Glowstarter & Volcasmic

  1. Ik gebruik bijna nooit verzorgingsproducten zoals dagcrème. Misschien moet ik er weleens mee beginnen. Ze zeggen dat na je 30e je huid minder soepel wordt. Dankjewel voor deze informatieve review!

  2. Ik ken ze niet, maar vind ze wel prijzig. Als ze iets goedkoper zouden zijn zou ik ze beiden wel willen proberen, want lijken me wel fijne producten.

  3. Ik heb zelf een matte dagcrème omdat ik anders het idee heb dat ik ga glimmen, maar als dat zorgt voor een ‘healthy glow’ zoals de Glowstarter doet, dan lijkt me dat wel mooi 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *