Nieuwe lakens van Bedsupply.eu

Vandaag toon ik jullie mijn laatste samenwerking: ik mocht bij Bedsupply.eu een item uitkiezen! Aangezien ik heel interieur bewust ben, zocht ik een mooie dekbedhoes uit, eentje die goed past bij de rest van mijn slaapkamer!

Naast allerlei lakens hebben ze bij Bedsupply.eu ook een heleboel dekbedden (duh) maar ook matrashoezen, kussens en zelfs bedspreien. Alles voor een goede en mooie nachtrust dus! 😉

Mijn oog viel meteen op dit pastelkleurige dekbedovertrek van Beddinghouse ‘Carrera Pastel’ : een mooi modern patroon en een gradiënt van zalmroze naar blauw! Leuk detail vind ik ook dat je de kussenslopen ofwel met de roze of blauwe kant kan leggen. Ik koos voor mijn bed de grootste maat uit en die paste perfect. Onderaan heeft het dekbedovertrek een een lange instopstrook, zodat je lakens niet loskomen tijdens het slapen (want dat is echt hatelijk :D) Ik koos ook voor een katoenen exemplaar, omdat ik daar gewoon het liefste in slaap.

Bestellen is ook eenvoudig, maar zorg zeker dat je de juiste maten bij de hand hebt. Levering naar België duurde zo’n 3 werkdagen!


Wat vinden jullie van mijn nieuw dekbedovertrek? Houden jullie van kleur of een patroon of meer van een effen variant?

21 thoughts on “Nieuwe lakens van Bedsupply.eu

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *