Keune: So Pure Natural Balance

keune01

Vandaag een haircare merk dat ik nog nooit eerder uitteste: Keune Paris. Dit So Pure gamma is ook 100% veganproof en rijk aan biologische essentiële oliën en planten extracten.

keune02

Dit recover gamma met o.a. essentiële oliën van ylang ylang is er speciaal voor broos haar dat snel breekt of split. Het herstelt beschadigd haar en versterkt het van binnenuit. Voor mijn coupe past dit wel: de eindjes zijn vaak wat droger en mijn dunne hare breken ook snel bij het kammen. Ik testte een shampoo een masker en een olie uit van het recover gamma. De geur is alvast lekker fris en aan de kruidige kant. Ook de verpakking van de shampoo werkt fijn onder de douche: je klikt de dop naar boven en het flesje is open. Geen rondslingerende doppen dus. Ook het masker heeft hetzelfde geur en vergelijkbare textuur: een nogal gel achtige textuur: niet te rijk dus wanneer je het aanbrengt. De substantie wordt ook goed opgenmomen door je haar en toch gemakkelijk uitwast.

keune03

Als laatste is er een haarolie waarvan je enkele druppels kan toevoegen aan je shampoo of masker voor een versterkend effect. Je zou ook enkele druppels zo in je haarpuntjes kunnen smeren om hier droogheid aan te pakken. Resultaat met dit gamma: mooie glanzende lokken, zonder ze te verzwaren. Ook de kruidige geur blijft goed hangen na het wassen.

Je kan Keune vinden in geselecteerde salons. De shampoo kost 19,55 euro (250 ml), het masker (200 ml) 22 euro en voor de olie betaal je 12,65 euro (10 ml)

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

30 thoughts on “Keune: So Pure Natural Balance

  1. Vind de producten van Keune altijd erg fijn. Momenteel heb ik ze niet meer in mijn haarroutine zitten, maar dat is meer omdat ik andere fijne producten aan het uitproberen ben. Toch blijven ze bij mij hoog op het lijstje staan hoor en ook super dat ze vegan zijn 😉

  2. Ik ben echt fan van Keune en ik vind het ook echt een plus dat het een Nederlands merk is. Ik gebruik dagelijks een haarolie dus ben ik erg benieuwd naar dit product

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *