Kersttip 01: Yves Rocher

Ik ben misschien wat vroeg met mijn kersttips, maar de gezelligste tijd van het jaar kan niet vroeg genoeg beginnen, right? Starten doen we met de kerstcollectie van Yves Rocher: perfect voor kleine cadeautjes aan je liefste familie.

Dit jaar heeft Yves Rocher niet alleen maar make-up in de kerstcollectie, maar ook lekkere doucheproducten, bodylotions, geurkaarsen en zelfs een adventskalender. YAAAAS! Je kan al een klein cadeautje vinden vanaf 1,95 euro! De kerstcollectie van dit jaar is opgebouwd rond 2 geuren: Marvelous Berries & White Vanilla: een fruitige bessen geur & een warme vanille geur. Van elke geur zijn er heel wat producten zoals douchegels, handcrèmes, bodylotions en ook heerlijke geurkaarsen!

Natuurlijk zijn er ook schattige cadeaudoosjes met een aantal (mini) producten in: een huisje met doucheproducten, een doosje met lipcrayons en ook feestelijke nagellakken mogen niet ontbreken. Je hebt al een cadeaudoosje vanaf 9,95 euro.

Doosje met 3 lipcrayons – €14,90


Kersthuisje Marvelous Berries – €9,95


Marvelous Berries – Body Scrub – €12,95


Nagellaksetje, 5 stuks – €14,90

And last but not least, deze prachtige aftelkalender met 24 leuke, kleine cadeautjes voor elke dag! Ik ga hem in elk geval met heel veel plezier openen! Is het al 1 december? De adventskalender kan je voor 39 euro vinden bij je Yves Rocher winkel! Leuk detail: als je de doosjes netjes openmaakt, kan je de doosjes hergebruiken om volgend jaar eventueel zelf te vullen!

Welk setje vinden jullie het leukst?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

23 thoughts on “Kersttip 01: Yves Rocher

  1. Ik ben dol op adventskalenders! Leuk dat je al voor 1,95 iets kan kopen. Ik bestel eigenlijk nooit iets bij Yves Roche, toch maar eens kijken dan.

  2. Wat een fijne producten. ik heb net een instagram post online gedaan over de producten van Yves Rocher, ik geniet er van hoor! Zijn heerlijke producten altijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *