Kersttip 02: Hogere kerstsferen in Maasmechelen Village x KRJST Studio

Stilaan beginnen de eerste kerstlampjes zich te vertonen in het stadsbeeld en ook bij (outlet stores) Maasmechelen Village mocht gisteren het kerstseizoen beginnen! Dit jaar werd MM Village ingekleed door Studio KRJST, een jong Brussels duo met een liefde voor weefkunst.

Heel moderne en dromerige (glitch achtige) patronen vullen Maasmechelen Village: een experience room die van kop tot teen gevuld is met KJRST Studio patronen, een groot weefwerk waar je aan mag voelen en zelfs een stukje van mee naar huis mag nemen. Doorheen de Village zijn ook de Rudolfs gekleed in een matching tenue en ook een minimalistische gewoven kerstboom doet z’n intrede voor ‘Krjstmas’ dit jaar. Hier kan je ook je ultieme kerstwens achterlaten!

Kerstbomen, lichtjes, ‘falalalah’ kersttunes & zelfs een fake sneeuwblazer, de christmas spirit is al hoog dit jaar. Sorry Sint 😉 Vergeet ook niet de Christmas Store te bezoeken moest je nog op zoek zijn naar decoratie!

Wil je ook de kerstsfeer gaan opsnuiven bij Maasmechelen Village? Binnenkort is het Black Friday, dan valt er zeker nog extra korting te scoren Ên je kan dan tot 22u gaan shoppen!

18 thoughts on “Kersttip 02: Hogere kerstsferen in Maasmechelen Village x KRJST Studio

  1. Leuk, is toch vlakbij Maastricht ook? Ga ik begin december naartoe, babymoonen met hub! Wilde altijd al een keertje naar Maasmechelen Village Shopping, dus misschien nu goeie kans…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *