Urtekram Coconut

Ik maakte begin dit jaar al eens kennis met het Deense organische (en vegan) merk Urtekram. Ik genoot toen enorm van het rozen gamma! Vandaag misschien een iets meer zomerse geur van dit merk: coconut!

Eerlijk gezegd is kokosnoot niet perse mijn favoriete geur (ik hou meer van fruitig) maar omdat de geur vrij subtiel ‘coco‘ is, bevalt ook deze reeks me prima. Ik testte enkele haarproducten en een douchecrème uit deze keer. De douchegel kreeg nu een pompflacon mee, wat ik erg apprecieer onder de douche. Handig!

Zoiets ik al zei, is de kokosnoot geur eerder subtiel aanwezig, je zal dus niet naar een exotische kokosnoot ruiken achteraf. (Zoals dat bij sommige andere merken wel al eens te overweldigend kan zijn) Mijn favoriet is toch wel de leave-in conditioner spray. Dit maakt mijn haar goed doorkambaar, wat zonder een spray echt een ramp is. Ook de gewone conditioner is net niet te rijk voor mijn dunne haar. Goed uitspoelen is wel de boodschap.

Ben je zelf nog op zoek naar een 100% dierproefvrij merk, dat ook nog eens parabeen- en sulfaatvrij is, dan vind je bij Urtekram zeker een geur die je aanstaat. Je kan de Urtekram producten bij ons vinden bij Carrefour. De prijzen liggen tussen de 3 en 15 euro.

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

16 thoughts on “Urtekram Coconut

  1. Wat lijken me dit heerlijke producten, ik heb toevallig afgelopen weekend een conditioner spray gekocht van Urtekram maar ben er van overtuigd dat ik deze producten vaker ga gebruiken en kokos vind ik ook heerlijk, zeker in de zomer 🙂

  2. Ik ben dol op kokos. Kocht vroeger speciaal bij de toko kokosvet voor mijn haar alleen al om de geur. Deze producten lijken mij heerlijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *