Origins Ginzing: The whole shebang

Dat origins een favorietje is op vlak van maskertjes, is geen geheim meer. Ik mocht een geweldig pakket ontvangen met zowat het hele Ginzing gamma: van scrub tot mascara! They’ve got it all! De bedoeling van dit hele gamma (met een frisse geur) is je huid revitaliseren en een boost geven!

Ik testte al eerder de tinted moisturizer en de Energy Boosting dagcrème uit, dus die laat ik vandaag even links liggen. Ik heb het graag over de voor mij nieuwe toevoegingen in het gamma! Het Ginzing gamma heeft heel wat pluspunten, want er zitten geen parabenen, minerale olie, PABA of phytalaten in. Er zitten ingrediënten van koffiebonen in om je huid te stimuleren en Panax ginseng om de huid te revitaliseren en de elasticiteit te herstellen.

De Boosting moisturizer cream is er niet alleen een een crème vorm, maar ook in een extra verkwikkende gel variant. Als je m’n blog volgt, weet je ook dat ik hou van zulke texturen. Omdat ik een vrij gecombineerde huid heb, krijg ik nogal snel puistjes van te rijke crèmes. Dan komt zo’n gel variant echt van pas, vooral tijdens de zomer gebruik ik graag hydraterende gels.

Wanneer je door de dag wat extra fraicheur kan gebruiken, is er de Energy-Boosting mist. Een fijne spray die je op 1-2-3 verkoeling geeft. Ik durf ‘m zeker ook wel te gebruiken als settingspray voor mijn make-up!

Next up is de bijhorende oogcrème met een hele fijne, zachte textuur die de huid rondom je ogen echt gaat hydrateren. De verkoelende crème werkt ook perfect voor ‘puffy’ ogen ‘s morgens. Dan de tube die ik tot nu toe al het meest gebruikte: de gezichtsscrub met een hele zachte korrel, perfect voor de gevoelige huid. Ik kan zowel ‘s morgens als ‘s avonds genieten van extra clean gezicht, dankzij deze scrub!

Last but not least: het ‘koperkleurige’ peel off mask! Ik vind zo een maskertjes echt heerlijk, het afvellen is the best part 😉 Niet voor heel gevoelige huidjes dit, maar heb je een normale huid, dan kan je dit wel aan. Smeer het masker goed dik, dan kan je het ook makkelijk verwijderen. Door de citrusgeur die vrijkomt, pikten mijn ogen in het begin wel wat, dus vermijd de zone rondom je ogen zeker met dit goedje. Zoek je echt een hydraterend masker, dan zou ik aanraden om eens bij de andere (niet peeloff) maskers te kijken bij Origins.


Welk product uit de Ginzing reeks spreekt jou het meest aan? Origins is o.a. te koop bij Ici Paris XL.

Energy-boosting moisturizer – 24 euro (50 ml)
Refreshing scrub cleanser – 18 euro (150 ml)
Ginzing Lifting & Lenghting Mascara – 21 euro
Ginzing Energy-Boosting Lotion Mist – 20 euro (150 ml)
Refreshing & Depuff Eyecream – 29,50 euro (15 ml)
Ginzing Tinted Moisturizer (SPF) – 31,50 euro (50 ml)
Ginzing Peel Off Mask – 25 euro (75 ml)

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

23 thoughts on “Origins Ginzing: The whole shebang

  1. Ben dol op maskertjes, maar de verkoelende oogcrème lijkt me fijn en ook de energy boostingspray daar ben ik wel nieuwsgierig naar

  2. Ik heb nog een masker thuis liggen van de groene lijn (naam ontglipt me nu even), maar heb het nog niet gebruikt. Na je post ben ik wel benieuwd geworden naar het merk. Ik had zelfs geen idee dat er hiervan mascara bestond!

    Misschien een ideetje voor de feestdagen

  3. Vooral het peel-off masker lijkt mij erg fijn. Hier was ik namelijk nog erg naar opzoek, want de meester maskers moet je er gewoon afwassen.

  4. Ik kende dit merk/product nog niet maar klinkt heel interessant. Vooral omdat er geen “troep” in zit. Ik ben wel benieuwd naar die oogcreme.

    PS. Kan geen url invullen in je formulier, dan denkt ie dat ik spam ben?! DUs bij deze: Groetjes van Corine van http://www.liefde-voor-italie.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *