Kenzo World

Vandaag twee newbies in mijn parfum collectie: deze schattige oogjes van Kenzo world: een eau de parfum & een eau de parfum intense.

Eerst en vooral een woordje over de flesjes: how ff’en cute are these?! Een grappig flesje met mooie gouden toetsen! Leuk om zo op je make-up tafel te laten staan!

Het eau de parfum bestaat al sinds vorig jaar en is een lekkere, zoete florale geur met toetsen van o.a. jasmijn & pioenroos. Ik vind het een eerder zomerse en frisse geur, met een speels accent.

Zoals de naam ‘intense’ al doet vermoeden is het donkerblauwe flesje een iets zwaardere geur, die voor mij beter past bij dit seizoen: een eerder warme vanille geur met een kruidige hint die enorm goed blijft hangen op mijn huid, beter dan de gewone variant. Een geur die meer volwassen aanvoelt dan de eerste.

Beide varianten vind je onder andere bij Ici Paris XL.
Kenzo World EDP (50 ml) – 71,90 euro
Kenzo World Intense EDP (50 ml) – 75,50 euro

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

29 thoughts on “Kenzo World

  1. Als je de verpakkingen ziet kan ik me moeilijk de geur inleven. Sommige flesjes zie je aan design en kleuren wel wat van de geuren erin terug dat vind ik vaak wel aantrekken. Welke geur ik wel graag zou willen is de nieuwe michael kors sexy ruby die is zo lekker!

  2. Toevallig gisteren een proefje gekregen hiervan. Ze ruiken idd erg lekker maar matchen niet zo goed met mijn lichaamsgeur. Nu loopt mijn dochter met het proefje rond. Heerlijk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *