Kersttip 04: The Body Shop Wintercollectie 2017

Vandaag absolute kerstvibes: de nieuwste The Body Shop wintercollectie is er eentje om u tegen te zeggen en ook de Frosted Berries geur is er eentje naar mijn hart! Je kan deze kerst heel wat mooie kerstpakketjes vinden om te geven of te krijgen. Verzorgingsproductjes of make-up, een beetje van alles dit jaar.

Deze collecties is er eentje met een goed doel: het Peace Play Project. Bij elk verkocht kerst setje gaat er wat geld naar vluchtelingen kindjes, zodat ook zij fijn kunnen spelen.

Beginnen doen we dus met mijn favoriete kerstgeur: Frosted Berries, een fruitige en zoete geur die me instant kon bekoren. Hetzelfde geldt voor de Bath Boms: heerlijke aardbei en mango geur die bij mij onmiddelijk aansloegen. Ik heb helaas geen bad thuis, maar ga daarvoor graag elders baden 😉 (2 euro per stuk)

In het make-up departement zijn er heel wat shiny feest goodies zoals bijvoorbeeld een hele coole ‘powder puff’ (17 euro) vol met subtiele highlighter, ook voor je lichaam. Losse glitters zijn aanwezig, die kan je aanbrengen over je oogschaduw of eyeliner bijvoorbeeld. En zelfs de feestelijke eyeliner is er eentje om U tegen te zeggen: een fijne liner aan de ene kant, een stempel met sterretje aan de andere kant. Leuk om wat extra glam toe te voegen aan je look, but don’t overdo it 😉 (12 euro)

Wat de lippies betreft zijn de metallics weer helemaal back! Niet meteen mijn favoriete trend, maar de kleuren mogen er wel zijn! Ook de pigmentatie is ook goed en de lipcreams brengen gelijkmatig en zacht aan. De houdbaarheid is dik oké en deze overleven zeker een glaasje prosecco of 2 😉 (9 euro)

Als laatste zijn er nog oogschaduwpaletjes in diepe bordeaux kleuren, maar waar je toch een neutrale of juist een hele smokey look mee kan maken! De pigmentatie is goed & er zit ook een lipkleur mee in het palet. (18 euro)

Ben je nog op zoek naar leuke kerstcadeautjes voor onder de boom en wil je hiermee een goed doel steunen? Wandel eens binnen bij je lokale Body Shop! En kijk zeker eens naar de adventkalenders, ook die beloven dit jaar weer veel goeds!

Tip: de Black Friday code geldt nog heel het weekend en zo kan je heel wat producten aan -40 scoren!

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

21 thoughts on “Kersttip 04: The Body Shop Wintercollectie 2017

  1. Alleen vanwege de verpakkingen is het al een leuk cadeautje voor de feestdagen. En nu er ook nog een forse Black Friday korting is, is het helemaal leuk om te geven

  2. Dat sterretje is wel echt heel leuk! Ik weet niet of ik het aan zou durven om het ook echt te dragen (omdat anderen er waarschijnlijk weer een mening over zullen hebben) maar zelf vind ik zo’n sterretje wel een leuk idee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *