Mijn nieuwe favo winkel: Søstrene Grene

Mijn nieuwe favo winkel: Søstrene Grene

Bron foto

Ik leerde dit prachtige Deense winkeltje kennen in Amsterdam! Sindsdien ben ik echt in LOVE & ben ik ook in Eindhoven al 2 keer geweest! Snel naar België, please?!

Søstrene Grene werd in 1973 opgericht in Aarhus door 2 zusjes (Green) en is sinds kort dus ook te koop in Nederland. Ze hebben zowat alles in huis en dat allemaal met een Scandinavische touch: interieurspulletjes, knutselgerief, meubels, alles voor feestjes, schrijfwaren en ook heel wat tools voor in de keuken. Allemaal met veel hout en pastelkleurtjes en helemaal budgetproof, echt iets voor mij dus! Uit Amsterdam bracht ik onder andere deze hele leuke bloempot mee voor nog geen € 6! Ook de kleine tinnen bakjes bracht ik mee omdat ik ze zo assorti vond samen!

Omdat de collecties zo snel veranderen, raad ik je aan om af en toe eens langs te gaan. De dichtsbijzijnde in België is dus die van Eindehoven (helaas). Dit setje kandelaars zou ik ook nog heel graag willen! Voor maar € 1,98 kan je er al verschillende nemen! De Scandi stijl van Søstrene Grene doet me heel erg denken aan onder andere Hay & Normann Copenhagen, maar dan toch wel een stuuuuuk goedkoper!

Onlangs bracht ik uit Eindhoven nog enkele keramische kerstboompjes mee voor tijdens de feestdagen! Ik ben er zo verliefd op en ik was nog geen € 10 kwijt!

Hou je ook van Scandinavisch interieur en ben je in de buurt van Eindhoven of Amsterdam? Spring dan zeker eens binnen bij Søstrene Grene, ben zeker dat je ook verliefd zal worden op dit winkeltje!

Je vindt Søstrene Grene in Eindhoven op de Rechtestraat 50-52.

24 thoughts on “Mijn nieuwe favo winkel: Søstrene Grene

  1. Wat een leuke winkel! Ik loop regelmatig over de Nieuwendijk, maar heb hem nog niet gespot, dus eerdaags maar eens even goed opletten. Mijn favoriet van hierboven is de roze bloempot 🙂

  2. Ben gisteren nog in de winkel inEindhoven geweest. Mijn zus wou enkel dingen van de kerstcollectie maar die waren er jammer genoeg niet. Wel een gevaarlijke winkel hahaha

  3. Ik heb deze winkel een tijdje terug ook ontdekt inderdaad! Echt super leuk en niet zo heel duur opzich. Ik bezocht hem in Eindhoven ook. Heel leuk en mooie foto’s heb je gemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *