Mylène nieuwigheden!

We kennen Mylène allemaal wel van hun homeparty’s. Dit Belgisch merk bestaat al een halve eeuw en springt steeds meer in op de nieuwste trends om zo je huid de meest optimale verzorging te bieden.

Al meer dan 50 jaar brengt Mylène familie en vrienden samen in huiskamers of tijdens een workshop. Samen rond de tafel worden Mylène’s ‘originals’ of hun nieuwste Beauty-, Home- en Styleproducten getoond, getest en gekeurd. Telkens met persoonlijk advies, tips en tricks door één van hun eigen consulenten.

Onlangs mochten Latanie & Mademoiselles De Mode kennismaken met enkele newbies in het beauty-gamma van Mylène.

Dit najaar lanceerde Mylène haar nieuwe Detox-lijn die de strijd moet aangaan tegen de schadelijke invloeden van pollutie en zonnestralen op je huid. De Detox-lijn bestaat uit 4 nieuwe gezichtsproducten op basis van antioxidanten en een antipollutiecomplex: een Micellar Water, een Face Scrub, een Face Cream en een Nutri Serum. Saskia testte alvast het Detox Micellar Water uit, terwijl ik het Nutri Serum van Mylène’s detox gamma uitprobeerde.

Voor mannen komt Mylène op de markt met een quick fix gamma verzorgingsproducten, geïnspireerd op de trending Barista-cultuur.

Saskia: Het detox micellair water (€ 9,50) is zeker een blijver in mijn dagelijkse beautyroutine. Het voelt zacht aan en verwijdert gemakkelijk mijn talg en make-up. Ik gebruik het zowel ‘s ochtends als ‘s avonds om mijn huid te reinigen. Na het reinigen voelt mijn huid gehydrateerd en zacht aan, dit door het extract van groene thee en citroen dat in het micellair water zit.

Natalie: ik gebruik doorgaans liever een serum dan een dagcrème, omdat ik die laatste vaak veel te rijk vind voor mijn huid. Ook dit Detox Nutri Serum (€ 18 20 ml)is lekker verfrissend en de eerder vloeibare substantie trekt goed in mijn huid, zonder die vet te maken. Van het Detox effect merk ik nog niet meteen iets, maar het is wel gewoon een goed hydraterend serum voor een normale huid. Het zou verder je gelaat tegen IR-straling beschermen, dankzij de combinatie van vitaminen en caroteen.

Sigrid: De Barista Hand Protector Mocha (€ 7,50) ziet er qua verpakking al erg trendy uit. De handcrème met koffie-extract heeft een frisse subtiele geur, smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Een aanrader als origineel geschenkje voor je lief, papa of ander meneertje. Verdient je heer toch wel ietsje meer? Mylène heeft nu ook een toffe Barista Gift Set Heren (€ 25).

Kennen jullie Mylène al?

BewarenBewaren

BewarenBBewarenBewaren

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

2 thoughts on “Mylène nieuwigheden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *