Kersttip 06: Shu Uemura x Super Mario Bros

Nu dat Mario weer helemaal hip & happening is, is dit het perfecte moment voor deze collab: de kerstcollectie van Shu Uemura & Super Mario Bros. Shu Uemura steekt 3 ‘helden’ in een gepixeld kerstjasje: de master wax, de cleansing oil shampoo & de essence absolute oil.

Voor de mannen en de korte coupes is er deze master wax. Een heel flexibele, maar stevige cream waarmee je je haar langdurig in de plooi kan leggen en een mooie glans meegeeft. Ook perfect geschikt voor weerbarstig en dik haar.

Ook één van mijn all-time favoriete shampoo’s: de cleansing oil shampoo werd speciaal voor de gelegenheid in een nieuw jasje gestoken. Jullie lezen alles over deze shampoo hier nog eens na. Een fijne shampoo voor elk haartype. Eentje op basis van olie die je haar niet vet maakt. De olie wordt in aanraking met water omgetoverd tot een schuimige massa die je haar heel goed reinigt.

Je kan de limited edition Mario Bros & Shu Uemura producten nu vinden bij je Shu Uemura kapsalon. Voor 47 euro (shampoo) en 34 euro (wax).

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

25 thoughts on “Kersttip 06: Shu Uemura x Super Mario Bros

  1. Super leuk ik heb Mario echt kapot gespeeld op de SNES. Heb het nog steeds als spel. Lijkt me leuk om deze limites editions te hebben alleen al voor de nostalgie.

  2. Ah wat een leuke verpakking is dit! Met fijne producten ook nog, ik heb een hele reeks oldschool Mario fans in mijn vriendenkring, dus een super cadeau tip is dit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *