Zacht afwassen met Frosch

frosh02

De huishoudelijke taken moeten natuurlijk ook gebeuren, ook de minder leuke zoals afwassen. Ik heb zelf een afwasmachine, maar niet alles mag hier in. Grote potten en ketels gaan dus in de handwas.

frosh01

Bij die handwas gebruik ik liefst een ecologisch afwasmiddel en tijdens de laatste beauty dates, maakte ik kennis met Frosch, het afwasmiddel met het kikkertje. De nieuwe verpakkingen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook nog eens goed voor je huid, want deze afwaszeep is verrijkt met Aloë Vera. Zo blijven je handen dus lekker zacht na al dat afwas-water-badderen.

Bovendien is Aloë Vera niet alleen goed voor je huid, maar ook je vaat zal er mee stralen. Het ontvet goed en geeft nog een extra glans mee. Met slecht 1 ‘knijpje’ heb je genoeg voor een hele afwasbeurt.

In een beperkte oplage verschijnen 5 verschillende flesjes met daarop hun bekende mascotte Kikker Fred. Frosch is verkrijgbaar bij o.a. Di & Carrefour voor 2,99 euro

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

14 thoughts on “Zacht afwassen met Frosch

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *