Kersttip 07: Kerst bij Lush

Ook bij Lush is de Christmasspirit al hoog dit jaar. Er ligt een prachtige kerstcollectie op jullie te wachten! Mijn geliefde Snow Fairy is er dit jaar ook weer bij, maar ik bracht enkele nieuwe toppers mee!

Beginnen doe ik met de nieuwe bubble bars! Mijn favoriet dit jaar is Snow Plum (7,95 euro): een halve paarse bol met een prachtige sneeuwster. Ook de geur is een gekke, maar wel lekker combo: mandarijn (ideaal voor Sinterklaas) met pruim. Een zoete geur met toch een frisse citrus touch dus! We mochten deze Snow Plum trouwens ook zelf ‘wrappen’ in een sjaaltje. Bij Lush kan je al je pakjes laten ‘Knot wrappen’ vanaf 4.50 euro! Ook de (herbruikbare) Magic Wand (8,95 euro) in mijn favoriete Snow Fairy geur is weer terug! Hou hem eventjes onder de kraan voor een zoete geur! Ik gebruik hem zelfs onder de douche, gewoon voor de heerlijke geur! Je kan deze wand tot wel 10x gebruiken! Als laatste ‘pakje’ stel ik je graag Golden Wonder (5,95 euro) voor, een prachtige bath bomb om letterlijk cadeau te geven of te krijgen. Ook weer eentje met een lekkere citrus combinatie van sinaas en limoen en er zit nog een surprise effect in het midden!

Relatief nieuw in het Lush gamma zijn deze ‘Get Naked‘ solid soaps & body conditioners. Jawel, je leest het goed: deze producten hebben GEEN verpakking nodig en passen dus helemaal in de #zerowaste gedachte die Lush graag deelt. Lush had al solid shampoos, maar nu zijn er dus ook solid soaps voor je huid. Ze komen in een select aantal bestaande geuren (ook Snowfairy) en ik kreeg Twilight (15,50 euro) & Christingle (15,50 euro) om uit te testen. De solid producten zijn niet het meest handig om te gebruiken in het begin (en om te bewaren) maar de geur die er vanaf komt is echt heerlijk. Bovendien geven ze ook heel veel schuim, wat ik altijd fijn vind bij een shower gel. Twilight werkt met z’n lavendelgeur heerlijk ontspannend. Ook de body conditioner werkt in combinatie met een natte huid heel fijn: een romige textuur die je gemakkelijk uitsmeert op je huid. Christingle heeft verkwikkende minty geur, die goed op je huid blijft hangen. Het best bewaar je deze verpakkingsloze producten op een droge plaats (eventueel op een bordje, want er komt wel wat kleurstof van af).

Als laatste een ‘gewone’ zeep die er toch heel leuk uit ziet. Ook nieuw in de kerstcollectie en met een hele warme winter geur: Saucy Snowcake (6,25 euro). Dit zeepje staat mooi op je wasbak en ruikt lekker naar roos, cranberry en cashews. De sojamelk & kruidnagel extracten warmen je huid helemaal op!

Welk kerstzeepje of lotion spreekt jullie het meest aan?

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

17 thoughts on “Kersttip 07: Kerst bij Lush

  1. Ik hou van lush! Snow fairy vind ik zelf wat sterk ruiken maar dit valt in gebruik wel weer mee en daardoor vind ik hem wel lekker. Die zeep lijkt me erg speciaal.

  2. Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit iets van lush heb gekocht dan wel gebruikt. Dus ik kan je niet zeggen wat ik het lekkerst vind. De toverstaf ziet er mooi uit en dat minty klinkt lekker als je verkouden bent

  3. Lekker! Ik denk dat ik 2e kerstdag of na de kerst weer is een tripje maak naar de lush. Meestal is er dan sale op de kerst producten en dan vind mijn bankrekening het een stuk leuker haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *