Nivea Winter Care 2017

nv01

Nu dat de vrieskou officieel in het land is, kan je je huid maar beter goed verzorgen. Good old classic Nivea staat altijd klaar om daarbij te helpen. Met een nieuwe formule.

Die nieuwe formule hydrateert je huid nu maar liefst tot 48u, helemaal dankzij een verzorgend NIVEA serum, zonder parabenen. Dit serum bevat onder andere verzorgende oliën die je huid verzachten en helpen herstellen. Ook bevat het serum lipiden die het vocht veel langer vasthouden: het water verdampt minder makkelijk en de huid is beter beschermd tegen uitdroging, waardoor ze veel langer gehydrateerd blijft! Vooral de witte ‘Express‘ variant, die nog sneller intrekt, is echt mijn beste vriend! Heb je een hele droge huid, dan is de blauwe klassieker met extra amandelolie helemaal jouw ding. Het pompsysteem werkt ook gemakkelijk en hygiënisch!

nv02

Het toegevoegde serum is niet het enige dat nieuw is. De Nivea handcrèmes kregen sinds kort een hele nieuwe look & verpakking aangemeten. Ik vind ze er mooi en luxe uitzien! Het 75 ml formaat is ideaal voor in een grote handtas of voor op je bureau! Ook deze tubes werden verrijk met amandelolie voor extra hydratatie tijdens de koude dagen. De crèmes bevatten glycerine, voor nog meer zachtheid, en zijn vrij van parabenen en minerale oliën. In het assortiment zitten 5 varianten waarvan ik er al twee mocht uittesten: de Verzorgende & Repair variant. De Verzorgende variant is er eentje met extra amandelolie en de typische Nivea geur. De Repair variant is er eentje voor wanneer je pollekes op z’n droogst zijn. De textuur van deze is iets rijker en dikker, plus verrijkt met Dexpanthenol, dat het trekkerige, droge gevoel vermindert en 24u langbeschermt.

Nivea Body milk/lotion: € 5,39 flacon van 400 ml
NIVEA Express Handcrème: € 3,75 /€ 4,65 – 75ml

Disclaimer: deze blogpost bevat samples. Testproducten worden vrijblijvend aangeboden, zonder garantie op een blogpost. De volledige disclaimer lees je hier.

18 thoughts on “Nivea Winter Care 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *